Prijzen

Ons verblijf is geschikt voor 2 tot max 4 personen.

Wisseldag op zaterdag in de maanden juli, augustus en eerste week september.

Prijzen voor 2 personen per week in 2017:

  • Geen verhuur: December, Januari
  • Laagseizoen: November, Februari, Maart 430 euro per week
  • Middenseizoen: April en Oktober 540 euro per week
  • Hoogseizoen : Mei, Juni en September 680 euro per week
  • Topseizoen : Juli en Augustus 820 euro per week

Klik hier voor de beschikbaarheid: Agenda

Voor een extra volwassene rekenen wij 15 euro per persoon per dag, jeugd t/m 16 jaar 10 euro per dag. Voor kinderen t/m 2 jaar rekenen we 35 euro per week inclusief het gebruik van een babybedje en kinderstoel.

De prijzen zijn inclusief elektra en gas, gebruik van draadloos internet (WiFi) en zwembad, gratis brandhout, wekelijks schoon linnengoed, schoonmaak 1x per week tijdens uw verblijf. Strandlakens zijn ook aanwezig.
De eindschoonmaakkosten bedragen 50 euro.

De aanbetaling is 30% van de totale huur. Dit is de bevestiging van de reservering en dient binnen twee weken na de huuraanvraag voldaan te zijn. Het restant bedrag ontvangen we graag 2 weken voordat u bij ons arriveert.

Annuleringskosten: Tot 13 weken voor aanvang van de huurperiode 30% van de huursom (het reserveringsbedrag). Van 8 tot 13 weken 50%. Periode korter dan 8 weken 80%. Ingeval van niet afzeggen of niet of gedeeltelijk betrekken van het verblijf 100%.

Tot slot: Wij hebben er alles aangedaan om op veiligheid te letten. Ondanks dit kunnen wij voor ongelukken nooit aansprakelijk worden gesteld. Het verblijf bij Vivenda Oliveirinha is dan ook geheel voor eigen risico.